ŞANLIURFA / VİRANŞEHİR - Elgün Ortaokulu

Okulumuzda sınıflar arası erkekler futbol turnuvası düzenlendi.

Nis

Öğrencilerimizin ve velilerimizin yoğun ilgi gösterdiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümü vesilesiyle şehitleri anma programı düzenlendi.

Mrt

Okulumuzun tüm sınıf kademelerinde yapmış olduğumuz deneme sınavında dereceye giren öğrencilerimize ödülleri takdim edildi.

Mrt

Sivil Savunma Kulübümüz öncülünde okul geneli deprem tatbikatı yapıldı.

Mrt

Elgün Ortaokulu olarak öğrencilerimizin hareketli bir yaşantıya sahip bireyler olmasını teşvik edici çalışmalar yapıyoruz.

Şbt

Okulumuz 8. sınıflarına LGS hazırlık sürecinde yapmakta olduğumuz deneme sınavları devam ediyor.

Okulumuzda karne günü yapıldı.

Kas

Okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programı öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ölüm yıl dönümünde okulumuzda anma töreni düzenledik.

Ekm

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıl dönümü kutlamaları okulumuzda büyük bir sevinç ve heyecanla yapıldı.

Ekm

Okulumuzda bulunan öğrencilerimizin seviyelerini tespit etme amacıyla tüm sınıflar düzeyinde genel deneme sınavı uygulaması yaptık.

Ekm

Elgün Ortaokulu olarak 8. sınıf öğrencilerimizi liselere hazırlık kapsamında her hafta seçkin yayınevlerinden deneme sınavlarına tâbi tutuyoruz.